0000000000000000000000000000000000000000000000 Pontmérési jegyzőkönyv EMVA támogatáshoz | DigiTerra Magazin
Ugrás a tartalomra

2011-05-06

Pontmérési jegyzőkönyv EMVA támogatáshoz

Pontmérési jegyzőkönyvek (EMVA) elkészítése DigiTerra Explorer 6 Professional segítségével: az új funkcióval megvalósítható a gyors és EMVA előírásoknak megfelelő jegyzőkönyvkészítés. A funkció a támogatások igénylésének mellékleteként benyújtandó jegyzőkönyv elkészítését automatizálja.

A munka segítésére az Explorer 6 egyszerű és elegáns megoldást kínál. Az új réteg típusa pont, amelyhez egy beépített adattábla sablont tudunk használni.

A sablon neve egyszerűen „Pont_mérés_GPS_sablon” lett.

A meglévő ügyfeleinknek ingyenesen elérhető, frissített verzió tartalmaz továbbá kódlistákat, beleértve a hazai EMVA támogatási jogcímeket. Természetesen a mérés során listából választható a GPS minőség is.

A felmért pontok adatait kitöltve az adattábla, Menü gombja alatt elérhető Pontmérési jegyzőkönyv funkció hatására – az AKG területmérési jegyzőkönyvhöz hasonló nyomtatásbeállító ablak fogad a PC-n. Az EMVA jegyzőkönyv nyomtatás előtt beállíthatók a jegyzőkönyv fejléc és a mérés azonosító adatai. Az egyes adattartalmak nyomtatása külön-külön is beállíthatóvá vált. Külön érdekesség, hogy lehetőség van csak néhány – előzetesen kiválasztott – pont nyomtatására.

Az alapértelmezések használatával elkészült jegyzőkönyv azonnal beadható az EMVA támogatási kérelem mellékleteként.

 

>> A cikk pdf változatának letöltéséhez kattints ide!

(Jól jöhet pl.: a nyomtatáshoz, mert nagyobb méretű képekkel illusztráltam!)

Oszd meg velünk a véleményed! - Szólj hozzá!

(required)
(required)

Megjegyzés: HTML használható (max. egy url-el).Az e-mail címedet sohasem jelenítjük meg!

Értesítőt kérek a kommentekről RSS-ben