Ugrás a tartalomra

2011-02-02

A DigiTerra Magazin

Sok szeretettel köszöntöm a DigiTerra Magazin első számának minden kedves olvasóját. Akik szoftvereinket munkájuk során használják, biztosan szembesültek azokkal a nehézségekkel, amikkel a térinformatikai szaktudás elsajátítása és a fejlesztések figyelemmel kísérése során meg kell küzdeniük. Ha csak a GPS-szel történő terepi adatgyűjtés megtervezésére gondolunk, hasonlóan mint az Excel tábla megszerkesztésére, nem egyszerű feladat kialakítani a ’GPS táblázatot’, amivel aztán a terepen dolgozunk. Mi azonban pontosan tudjuk, hogyan lehet az Ön munkáját segíteni. Figyelemmel kísérjük és alkalmazzuk a térinformatikai ismereteket. Sok hazai és külföldi ügyfelünk jóvoltából olyan információk birtokában vagyunk, amelyeknek megosztását fontosnak tartjuk.

Magazinunk célja tehát, hogy hasznos információkkal szolgáljunk mindazok számára, akik lehetőségeket keresnek a közreműködésünkkel megvalósult működő rendszerük jobb kihasználására; akik lépést szeretnének tartani a térinformatikai fejlesztéseinkkel.

Rendszeresen tudósítunk azokról az eredményekről is, melyeket ügyfeleinkkel együtt értünk el, tippeket adunk szoftvereink minél eredményesebb használatához, felhívjuk a figyelmet az újdonságokra.

Remélem, hogy magazinunk elnyeri tetszésüket és várni fogják a következő cikkeinket is! Hogy így legyen, kedves munkatársaimnak jó munkát kívánok!

Nyull Balázs

Téma szerinti cikklista: DigiTerra

Oszd meg velünk a véleményed! - Szólj hozzá!

(required)
(required)

Megjegyzés: HTML használható (max. egy url-el).Az e-mail címedet sohasem jelenítjük meg!

Értesítőt kérek a kommentekről RSS-ben